Regina Marii Britanii a ras in gura mare de tinuta unei invitate

In cadrul unei receptii de la palatul Buckingham, de obicei iesi in evidenta printr-o tinuta eleganta, semnata de un designer faimos si care costa o mica avere. Dar poti atrage si rasete si priviri indelungi cu o tinuta ce are un model mai special: cainele.

Potrivit DailyMail, o scriitoare australiana, Kathy Lette, a ales sa atraga atentia tuturor prezenti la o receptie de la palatul Buckingham purtand o rochie simpla, dar plina cu imagini ale unor caini din rasa Corgi. Regina Marii Britanii s-a aratat amuzata si nu s-a putut abtine sa nu rada la intampinarea scriitoarei in tinuta canina.

Desi la receptie s-au aflat si alti invitati de marca precum actorul Hugh Jackman sau directorul filmului "Discursul regelui" (The Kings Speech), Tom Hooper, imaginile cu cainii galezi Corgi de pe rochia lui Kathy Lette au atras atentia tuturor. Mai ales ca fiecare exemplar purta o coroana.

Kathy Lette, autoarea unor romane si piese de teatru, a fost prezenta la palatul Buckingham in cadrul unei receptii pentru comunitatea australiana care locuieste in Marea Britanie.

Foto: www.dailymail.co.uk

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri