Căutare Live

Reguli păcănele online pentru începători: Tot ce trebuie să știi despre sloturile pe net

Păcănelele online reprezintă varianta mai confortabilă pe care o ai la dispoziție, oferind aceleași experiențe ca în cazul aparatelor fizice, la care obișnuiești să joci în sălile de cazinou.

Reguli păcănele online pentru începători: Tot ce trebuie să știi despre sloturile pe net

https://www.freepik.com/free-photo/smiling-man-freelancer-working-laptop-communicating-online-using-software_3939758.htm

În acest articol vom prezenta în detaliu cele mai importante informații pe care care un jucător trebuie să le cunoască, atunci când vrea să se distreze în categoria cu sloturi online a unui site dedicat acestei categorii de jocuri:

Reguli păcănele online: Termeni-cheie explicați începătorilor

Dacă vrei să încerci câteva rotiri gratuite la unul dintre numeroasele jocuri de pacanele online de pe ro.betano.com, familiarizează-te mai întâi cu cele mai importante elemente:

1. Termeni-cheie păcănele online: Simbolurile de joc

Simbolurile de la păcănele online sunt asemănătoare cu cele de la sloturile clasice. Acestea trebuie să vină într-o anumită combinație pentru a genera câștiguri, conform informațiilor pe care le poți găsi oricând în grila de câștiguri a unui joc de păcănele online de pe ro.betano.com. În funcție de slotul online pe care te-ai hotărât să îl testezi mai întâi în varianta “Demo”, simbolurile au forme diferite. Iată câteva dintre cele mai populare simboluri de jos: șeptarii, fructele, oamenii, simbolurile magice. Alte simboluri de joc: mașini, formații muzicale, logo-uri celebre etc. Două simboluri speciale, pe care toți jucătorii la păcănele online le urmăresc, sunt: Wild și Scatter. Acestea pot lua locul unui alt simbol, sau pot genera rotiri gratuite

2. Termeni-cheie păcănele online: Rotirile gratuite (Rundele bonus)

O mulțime de sloturi online le oferă jucătorilor șansa rundelor de joc gratuite. De obicei, aceste rotiri bonus generează câștiguri mai mari, obținându-se atunci când este generată o anumită combinație de simboluri, sau atunci când se mizează în joc o sumă mai mare.

3. Termeni-cheie păcănele online: Jackpot

Dacă ești un jucător începător și ai mai auzit până acum de acest termen, află că jackpoturile reprezintă cele mai mari câștiguri pe care le poate oferi un astfel de joc. Aceste premii speciale se obțin prin cumularea mizelor de la toți cei care joacă slotul online respectiv, având la bază un sistem de câștig asemănător jocului de Loto. De obicei, jucătorii la sloturi online caută păcănelele ce oferă și jackpoturi, motivul fiind unul cât se poate de intuitiv.

4. Termeni-cheie păcănele online: Grila de câștiguri

Fiecare slot online le oferă jucătorilor șansa de a urmări pe un display secundar grila cu eventualele câștiguri, determinate de anumite combinații de simboluri. De asemenea, grila mai afișează și simbolurile (sau combinațiile de simboluri) ce generează rotiri gratuite. Fiecare jucător trebuie să verifice grila de câștiguri, înainte de a miza sume reale în jocul respectiv, pentru a cunoaște foarte bine: semnificația simbolurilor respective, șansele de câștig și valoarea premiilor oferite.

Reguli păcănele online: Cum se joacă aceste sloturi?

Citește și
Colaj cu concurneții de la Asia Express, sezonul 4 și ediția speciala de la Chefi la cuțite
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
Florian Munteanu imbracat in costum si fluturand steagul romanesc
Florian Munteanu, fost pugilist devenit actor la Hollywood, flutură steagul românesc și antrenează luptători pentru filme
Florian Munteanu, fost pugilist devenit actor la Hollywood, flutură steagul românesc și antrenează luptători pentru filme
felicitare cu urare de la multi ani romania de 1 decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Felicitări pentru Ziua României.Spune într-un mod inedit ”La mulți ani, România”/ ”La mulți ani români” de 1 Decembrie
Mai multe articole

Privind puțin mai departe de complexitatea vizuală a diferitelor sloturi online, pe care le poți încerca oricând pe site-ul celor de la Betano, păcănelele digitale au la bază aceleași reguli de joc. Există 3 categorii distincte de sloturi online: sloturi online pe linii, sloturi online video și sloturi online progresive. Însă indiferent de slotul online pe care alegi să îl testezi gratuit pe ro.betano.com, regula de bază rămâne de fiecare dată aceeași: anumite combinații de simboluri oferă câștiguri diferite.

Reguli păcănele online: Sloturile pe linii

Prima categorie de sloturi online se bazează pe o dinamică a jocului simplă, având la bază un număr de 3-5 role și mult mai puține combinații câștigătoare ale simbolurilor oferite. Oferind un număr mai mic de simboluri, șansele de câștig sunt mai mari, comparativ cu alte categorii de păcănele pe net. Acestea sunt perfecte pentru jucătorii începători, fiind apreciate pentru simplitatea cu care pot fi descrise. Printre cele mai populare sloturi pe linii se numără cele cu șeptari.

Reguli păcănele online: Sloturile video

Sloturile online video sunt descrise de un sistem de joc ceva mai complex, însă la baza[, aceste păcănele funcționează după același principiu amintit mai sus. De obicei, există 5 linii de joc, iar numărul de combinații câștigătoare poate fi chiar și de ordinul sutelor. Aceste sloturi online sunt recomandate celor care urmăresc bonusuri mai mari și câștiguri pe măsură. Însă riscurile sunt direct proporționale, așadar, recomandăm de fiecare dată un stil de joc responsabil.

Reguli păcănele online: Sloturile progresive

În cazul sloturilor progresive, aceste jocuri combină mai multe simboluri, jackpoturi și rotiri bonus, multiplicând pe fiecare rundă câștigul potențial.

Reguli păcănele online: Dinamica jocului

Fiecare joc începe cu stabilirea unui cadru clar de joc: numărul de linii sau combinații de simboluri pe care jucătorul mizează, valoarea sumei mizate și numărul de runde.

După ce au fost definite aceste premise, jucătorul va accesa butonul de rotire (rotirile pot fi activate și automat), urmând ca algoritmii de joc să genereze aleatoriu pe ecran anumite combinații de simboluri.

Descoperă păcănelele online oferite de Betano

Intră pe link-ul de mai sus și vezi care sunt cele mai populare sloturi pe care clienții Betano le joacă pe net, precum și acele păcănele online cu jackpoturi progresive și fixe. Ai parte de o gama variată de jocuri, cu povești interesante și combinatii de simboluri ce îți pot oferi premii senzaționale. Dacă ești un jucător începător, poți testa gratuit unele dintre cele mai populare sloturi online ale anului: Book of Ra, Sizzling Hot Deluxe, Twin Spin, precum și o mulțime de alte jocuri!

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri