Antena Căutare

Reporter BBC in direct: "Nu-mi place s-o zic, dar am vazut o farfurie zburatoare!"

Relatare inedita miercuri dimineata, la Radio 5, unul dintre posturile BBC! Reporterul sportiv Mike Sewell a intrat in direct in momentul in care a vazut un OZN deasupra unui sat de langa Buntingford. Aeronava "in forma de disc" plutea deasupra zonei rurale Hertfordshire. Jurnalistul era in drum spre serviciu. Socat, reporterul si-a sunat colegii, iar relatarea lui a fost auzita, in direct, de milioane de ascultatori.

"Era 4:15 dimineata, cand am vazut o lumina puternica pe cer care cobora spre sosea. Pe masura ce se apropia de sol, a cotit stanga spre camp si am putut sa vad sub obiectul zburator. Nu era nici avion si nici elicopter. Cu siguranta avea o forma, desi nu-mi place sa recunosc asta, de farfurie zburatoare.

Avea mai multe lumini mici, intermitente de jur imprejur, iar altele mai mari, ca un panou, pe partea inferioara. A survolat putin zona, dar cum incercam sa nu ies de pe drumul mic de tara, am pierdut-o din vedere cand a cotit pe camp. Dar cu siguranta am vazut o farfurie zburatoare, chiar daca a fost doar pentru 2-3 minute",
Daily Mail


Reporterul a precizat ca in fata lui mai era o alta masina, al carei sofer "este imposibil sa nu fi vazut farfuria zburatoare" si pe care l-a rugat sa sune fie la politie, fie la postul de radio.

"Am fost treaz si nu sunt nebun, iar chestia aceea m-a dat peste cap. Dup ce am pierdut-o din vedere, m-am hotarat sa ma intorc in sat. Este o zona destul de linistita si am vorbit cu cativa localnici care mi-au spus ca nu este nicio baza militara in apropiere", a mai spus Mike Sewell.

Expertul in OZN-uri Timothy Good spune ca ceea ce a vazut Sewell este "cu adevarat fascinant" si ca este clar ca jurnalistul nu a vazut o aeronava conventionala si ca in mod sigur sunt si altii care au mai vazut-o. Pe de alta parte, Good a precizat ca "ar putea fi vorba despre o nava extraterestra sau ar putea fi, la fel de bine, o nava de-a noastra", avand in vedere ca si noi, cu tehnologia de astazi "putem ajunge la stele.

Citeste si Jurnalul!

Studiu: Longevitatea este genetica... Doua Luni ar fi putut orbita Pamantul cu miliarde de ani in urma!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x