Antena Căutare

Reporter, in pielea hotilor romani din Danemarca

Hotii de buzunare romani au gasit metode si mai ales locuri noi in care sa actioneze. Copenhaga a devenit raiul infractiunilor de mica amploare. Un reporter de la Jurnalul National a intrat pentru cateva zile in lumea romanilor care-si fac veacul pe strazile capitalei daneze.

Este filosofia simpla a hotilor romani plecati sa faca rost de bani in Copenhaga. Reporterul sub acoperire de la Jurnalul National s-a chinuit aproape un an de zile sa intre pe sub lor.

Odata primit in gasca hotilor, reporterul a jucat dupa regulile impuse de barbati. A stat cu ei, a dormit cu ei si i-a filmat cu o camera ascunsa.

A fost scolit cum sa fure si cum sa se fereasca de pericolele strazii.

Se fura aproape orice. Sau mai bine spus orice reusea sa aduca suficienti bani cu riscuri minime.

Tupeul romanilor este usor de explicat. Puscariile danezilor sunt statiuni de lux fata de cele din Romania. In plus, pedepsele pentru astfel de infractiuni sunt mici. Combinatia perfecta pentru ca hotii de buzunare sa-si faca plinul pret de cateva luni, iar apoi sa se intoarca in Romania.

Reporterul Jurnalului National a fost contactat sa ajute echipa de filmare a unei televiziuni din Copenhaga ce a difuzat de altfel intreg reportajul privind mafia romanilor de pe strazile capitalei daneze.

VIDEO! Bataie pe rochii de mireasa... Mexic: Adolescenta in greva foamei pentru o invitatie la nunta printului William...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x