Richard Clayderman, concert inedit pentru broastele testoase de la ZOO

Celebrul pianist francez Richard Clayderman a sustinut un concert inedit in gradina zoologica din Londra. Inedit prin faptul ca publicul n-a fost uman.

Spectatorii lui au fost broastele testoase de Galapagos, care s-au delectat cu piesele sale celebre, printre care "Balade pour Adeline" sau "Time to Say Goodbye".

E adevarat ca au fost ocupate doar cinci "locuri", pentru patru femele si un mascul, Dirk, care are acum peste 70 de ani, dar le-a placut spectacolul. Si nici celelalte animale nu au avut un comportament deviant, la auzul hit-urilor cantate de Richard Clayderman.

"Ei bine, eu stiu ca animalele sunt in pericol si sper ca muzica mea si pianul meu ii va face pe oameni mai constienti de acest lucru", a declarat artistul, care a cantat, joi, aproximativ o ora.

Cand a fost intrebat de ce a decis sa joace pentru aceste animale, el a raspuns: "Este emotionant sa vezi aceste animale, care sunt atat de vechi, aceste broaste testoase sunt in varsta de 80 sau 90 ani, eu sunt foarte emotionat pentru ca imi plac animalele foarte mult. Mama mea are o multime de pisici, si am un caine acasa Deci, eu sunt foarte fericit cu animalele"...

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri