Căutare Live

Era OBEZĂ și toată lumea râdea de ea! Acum arată ca un FOTOMODEL! S-a transformat pentru a îmbrăca rochia de mireasă

Kirsty Thomas, de 25 de ani, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar fericirea sa a fost supremă. Până în momentul în care a mers să-și aleagă rochia de mireasă. Și-a dat seama de faptul că cele mai multe modele sunt cu vreo patru mărimi mai mici decât ea, moment în care a luat o decizie radicală.

Kirsty Thomas, de 25 de ani, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar fericirea sa a fost supremă. Până în momentul în care a mers să-și aleagă rochia de mireasă.

Și-a dat seama de faptul că cele mai multe modele sunt cu vreo patru mărimi mai mici decât ea, moment în care a luat o decizie radicală.

A ales rochia visurilor sale, a cumpărat-o și și-a promis că în ziua nunții o va purta. Așa s-a și întâmplat, căci Kirsty a reușit să slăbească aproape 32 de kilograme în nouă luni, cu ajutorul dietei și a exercițiilor fizice.

Imaginile vorbesc de la sine...

Horoscopul anual pentru dragoste! Ești Berbec, Capricorn? 2015 va fi anul tău! Ce prezic astrele pentru fiecare zodie în... Galerie FOTO WOW! Au fost surprinși în cele mai dubioase ipostaze, însă arată PERFECT! Ei sunt cei mai fotogenici oameni...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x