Antena Căutare

Rochia de mireasă purtată de Mia Farrow la nunta cu Frank Sinatra, cea mai frumoasă din lume?

Una dintre cele mai frumoase rochii de mireasă ale tuturor timpurilor a fost purtată de soția lui Frank Sinatra, Mia Farrow. Iată ce nu știai despre căsnicia lor și cum arată rochia ce a intrat în istorie.

Una dintre cele mai frumoase rochii de mireasă ale tuturor timpurilor a fost purtată de soția lui Frank Sinatra, Mia Farrow. Iată ce nu știai despre căsnicia lor și cum arată rochia ce a intrat în istorie.

Astăzi, se împlinesc 53 de ani din ziua în care Frank Sinatra se căsătorea cu actrița Mia Farrow. Ei s-au căsătorit la 19 iulie 1966, Mia fiind a 3-a sa soție. Frank avea 50 de ani, iar Mia avea doar 20 de ani. Ei s-au căsătorit în “capela vedetelor” din Las Vegas.

Ea avea 19 ani când l-a întâlnit pe Frank Sinatra, care avea 48 de ani, la foarte scurt timp de când își pierduse tatăl pe care îl iubea nespus. Gura lumii nu spunea cuvinte de laudă despre relația celor doi și faptul că Mia a devenit cea de-a doua mamă vitregă a lui Frank Sinatra Jr. și a lui Nancy Sinatra, care erau aproape de aceeași vârstă cu ea.

Cea mai frumoasă rochie de mireasă

La nunta ei cu Frank Sinatra, Mia Farrow și-a dorit să fie o mireasă cu totul atipică. Actrița și-a ales o ținută simplă și de efect, fără fuste voluminoase și pietre prețioase. Actrița a ales o rochie scurtă, albă, peste care a purtat o jachetă scurtă, cu două rânduri de nasturi.

Acesta a fost un look potrivit pentru o mireasă de doar 20 de ani, cu o tunsoare pixie, la fel de celebră precum rochia de la nuntă. Astăzi, rochia e considerată una dintre cele mai frumoase rochii de mireasă din toate timpurile.

Din nefericire, mariajul lui Frank Sinatra cu Mia Farrow a durat doar doi ani, dar, după mărturisirile recente ale Miei Farrow, „când viața nu-i mai permite să se îndrăgostească și să fugă ca o adolescentă", perioada petrecută alături de Frank Sinatra a fost formidabilă pentru ea.

Actrița a mai declarat: „Am rămas prieteni până la moartea lui. Mi-e atât de greu să cred că nu mai este... L-am iubit mereu și îmi lipsește mult". Fostul său soț, Frank Sinatra, îi propusese acum câțiva ani, când s-a aflat de relația dintre Woody Allen și fiica înfiată a Miei, să-i “rupă picioarele” regizorului care a ales să o înșele și apoi să se căsătorească cu fiica sa.

Citește și:

S-au reunit în Ceruri, după 20 de ani! Nancy Sinatra Sr. a murit la vârsta de 101 ani! „A fost binecuvântarea şi lumina vieţii mele”

,,O să mă căsătoresc cu fata asta într-o zi!” Frank Sinatra şi-ar fi dat şi viaţa pentru marea lui iubire, Ava Gardner, dar au devenit protagoniştii unei iubiri ce s-a transformat într-o dulce otravă

Sursă foto: marthastewartweddings.com

18 lucruri pe care nu le știai despre Nicolae Ceaușescu. Doctor Honoris Causa cu 4 clase... Toaleta de pe Autostrada Sebeș-Turda care lucește de curățenie: "Doamna Varga (după ecuson) m-a certat că am încerc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x