Antena Căutare

„Români, păziți-vă! TOTUL va deveni un SPITAL de NEBUNI”! Profeția CUTREMURĂTOARE a părintelui Paisie despre SOARTA ROMÂNILOR!

Părintele Paisie Aghioritul, cunoscut mai ales pentru harul său, a făcut o profeție înfiorătoare despre soarta românilor.

Părintele Paisie Aghioritul, cunoscut mai ales pentru harul său, a făcut o profeție înfiorătoare despre soarta românilor.

Potrivit acestuia se vor petrece numeroase evenimente ce vor zdruncina lumea. O parte din semnele Apocalipsei au început deja să apară, motiv pentru care oamenii ar trebui să fie prevăzători și să nu se depărteze de credință.

„Încet-încet destule încep să iasă la iveală. Strig și eu netrebnicul de atația ani! Situația este înfricoșătoare, ciudată. Nerozia a întrecut limitele. A venit lepădarea și rămâne ca acum să vină “fiul pierzării” (2 Tes. 2,3). Totul va deveni un spital de nebuni. În harababura ce va stăpâni, fiecare stat se va ridica să facă orice-i spune cugetul. Dumnezeu să ajute, ca interesele celor mari să fie astfel încât să ne ajute. Din ce în ce vom auzi de ceva mai nou. Vom vedea făcându-se lucrurile cele mai neașteptate, mai neraționale. Numai că evenimentele se vor derula cu repeziciune.”

Părintele spune că mulți se vor ridica și se vor da drept Mesia, dar toți vor fi impostori.

„Vin ani grei, vom avea încercări mari. Creștinii vor avea mare prigoană.”

Gata cu răsfăţul! Ce s-a întâmplat cu cel mai gras câine din lume te va surprinde radical!... „România a fost ȚINTA unui EXPERIMENT cu ARME GEOFIZICE”! Declarația ȘOCANTĂ a unui specialist MILITAR!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x