Antena Căutare

România anului 2018. Bradul de Crăciun din Lugoj a fost confiscat de poliție. Motivul e halucinant!

Culmea Crăciunului la Lugoj! Bradul din sărbători a fost confiscat de poliţişti, după ce transportatorul nu a putut să prezinte avizul de însoţire a materialului lemnos, aşa cum prevede legea.

Culmea Crăciunului la Lugoj! Bradul din sărbători a fost confiscat de poliţişti, după ce transportatorul nu a putut să prezinte avizul de însoţire a materialului lemnos, aşa cum prevede legea. Mai mult, cei care l-au transportat până în piaţa unde a fost amplasat, au fost amendaţi pentru că au zgâriat maşinile parcate cu crengile.

La zece zile după ce uriaşul brad a fost târât la propriu prin oraş, poliţiştii au decis că pomul trebuie confiscat. Şi asta pentru că cei care l-au transportat nu aveau acte care să ateste că a fost tăiat în mod legal. Odată confiscat bradul a fost predat în custodia Ocolului Silvic.

Acum bradul, confiscat în acte, va rămâne în piaţa oraşului până după sărbători, când va fi redat proprietarului de drept -un centru de plasament din oraş. Până atunci va fi frumos decorat cu globuri şi ghirlande luminoase, totul spre bucuria localnicilor.

55 de ani de la asasinarea lui Kennedy. Secretul uluitor legat de costumul roz al lui Jacqueline, pătat cu sânge și cre... Minune descoperită după 2.000 de ani! Ce au găsit arheologii într-o peșteră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x