Antena Căutare

România se va CUTREMURA! PROFEȚIA acestui SFÂNT PĂRINTE este ÎNFIORĂTOARE!

Părintele Iustin Pârvu este un mare duhovnic al românilor, acesta făcând numeroase profeții despre soarta românilor.

Părintele Iustin Pârvu este un mare duhovnic al românilor, acesta făcând numeroase profeții despre soarta românilor.

Acesta a vorbit și despre viitorul României. Credincioșii s-au cutremurat de ceea ce părintele spune că se va întâmpla. Chiar cu puțin timp înainte de a trece în neființă, părintele a spus că România va avea parte de 12 luni de libertate. După aceea, va veni o mare teroare. Se pare că cele 12 luni vor fi de fapt liniștea de dinaintea furtunii, căci apoi va începe dezastrul.

"Vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră. Acum, apropierea sfârşitului când va fi, Dumnezeu ştie. Nu trebuie să ne înspăimântăm că vine sfârşitul. Sunt vremuri foarte grele. Păstorul poate să te vândă, poate să te trădeze, poate să te dea chiar lui Satana.”

"A ajuns românul nostru acum de batjocura Occidentului, cerşetor în toată lumea, dar acesta nu este decât un plan satanic care caută să compromită un popor ortodox ca românii... România nu e valoroasă prin aurul şi alte bogăţii materiale, aşa cum se laudă occidentalii, pentru că astea pier degrabă, ci prin jertfa şi valoarea ei spirituală...

Oricum nu ne vom şterge păcatele până când nu vom trece printr-un val aspru de suferinţă şi prigoană. Şi dacă azi suntem aşa cum suntem, este din cauză că Dumnezeu vrea să ne pregătească neamul ca să se înfăţişeze curat, gata spre Înviere (…)"

„Nu erai ceea ce îmi imaginasem și îți promit că voi face ASTA”! Scrisoarea EMOȚIONANTĂ a unei femei către MAMA VITREGĂ ... „A început DEJA, pericolul este APROAPE”! Omenirea se apropie rapid de ÎMPLINIREA PROFEȚIEI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x