Antena Căutare

"România va stăpâni lumea!" Profeția unui indian care a prezis sfârşitul comunismului şi execuţia soţilor Ceauşescu

Un prezicător de origine indiană susține că România va deveni o putere mondială, asta după ce din zona Bucovineri va răsări cea mai puternică personalitate politică a mileniului, care va fi mântuitorul omenirii, notează adevarul.ro. 

Un prezicător de origine indiană susține că România va deveni o putere mondială, asta după ce din zona Bucovineri va răsări cea mai puternică personalitate politică a mileniului, care va fi mântuitorul omenirii, notează adevarul.ro. Gupta Swami, pe numele său, este recunoscut în lume ca prezicător şi clarvăzător, el fiind cel care a prezis căderea lui Gorbaciov, prăbuşirea navetei spaţiale Columbia, sfârşitul comunismului în România şi execuţia soţilor Ceauşescu.

Gupta Swami a păsit în Bucovina și ar fi rămas absolut impresionat de frumusețile patriei noastre. Gupta Swami s-a arătat impresionat de mănăstirile din Bucovina şi a ţinut să anunţe că în viitor dePotrivit sursei citate, pe aceste meleaguri se va ridica un om ce va opri decăderea României şi va transforma ţara noastră într-una dintre cele mai puternice state de pe glob. Profetul indian a mai spus că sub conducerea bucovineanului, România va avea cea mai mare înflorire economică.

"Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început. Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare”, declara profetul indian.

Profetul a mai explicat că România va avea un rol foarte important în soarta lumii, totul culminând cu cel de-al III-lea şi ultimul război mondial.

”Iubiți și câinii vagabonzi!” Povestea în imagini a unui rus care ține 50 de câini într-o căsuță. A întrecut-o pe femeia... Barbie de România, mai senzuală și ”mai dezbrăcată” ca oricând! Leșini dacă o vezi! Fanii: „Vrem corpul tău!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x