Antena Căutare

Romanii confectioneaza costumele pentru Oktoberfest-ul din Germania

Romanii fac bani din Oktoberfest, marea sarbatoare a germanilor. Multe dintre costumele cu care fac parada nemtii la eveniment se fabrica la Arad, iar pretul poate ajunge si la 1000 de euro bucata. Acum, cand mai este putin pana incepe distractia la Munchen, mii de costume pleaca zilnic din vestul Romaniei catre Germania.

Parada de la Oktoberfest este preludiul distractiei la care participa anual 6.000.000 de oameni. Si, de vreo 3 ani, peste 2000 de costume imbracate la cea mai tare sarbatoare din landul Bavariei vin din Arad.

In cateva ore, cele mai simple modele sunt gata. Cele mai complicate dureaza si o zi, iar detaliile sunt cele care fac toti banii, cum ar fi o brosa din pene de paun cu baza din cristale sau sorturi din matase naturala, cu multe aplicatii. Toate sunt confectionate de mainile croitoreselor din Arad, care folosesc cele mai bune materiale.

Cel mai ieftin costum costa 500 de euro, iar pretul poate ajunge si la 1000.

Mai este putin pana cand raurile de bere vor curge iar la Oktoberfest, una dintre cele mai populare sarbatori din lume. In fiecare editie, se consuma 30% din productia anuala de bere din Munchen.

FOTO: my-funspace.com

INFRICOSATOR! O batrana de 93 de ani isi pastreaza in casa piciorul amputat!... Bataie cu perne la 34 de metri deasupra pamantului, in piata Piccadilly Circus din Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x