Antena Căutare

Romanii raman traditionalisti, conform unui studiu realizat la initiativa Intact Media Group

Intr-o lume condusa de modernism, apare intrebarea fireasca: cine isi mai aminteste de traditie. Ei bine, recensamantul valorilor romanesti realizat de CCSB in cadrul campaniei "E timpul romanilor" la initiativa Intact Media Group si Muzeului Taranului Roman arata ca inca apreciem lucrurile care ne-au marcat istoria si evolutia.

Sondajul arata clar. Romanii raman traditionalişti. Macar in declaratii. Astfel ca Romania inseamna pentru ei locul in care s-au nascut, iubire, bunastare.

Iar traditia pentru romani inseamna stramoşi, obiceiuri, costume populare sau sarbatori. Şi cum sa nu ne placa traditia, cand sarmalutele cu mamaliga nu se compara cu burgerul sau hot dog-ul american.

Ca scot sau nu drapelul, cifrele confirma: 84% dintre respondenti sunt mandri ca sunt romani. Studiul a fost realizat in luna mai ca initiativa a Intact Media Group.

Mai aproape de alte galaxii! NASA anunta ca deplasarile cu viteza luminii sunt realizabile... A supravietuit patru zile intr-un sicriu de gheata. Fara apa si fara mancare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x