Antena Căutare

Rudele care au venit la parastasul bărbatului s-au „blocat” când au văzut ce a putut să facă văduva, în loc de o masă obișnuită

O femeie și-a surprins familia din plin atunci când rudele au văzut ce parastas a putut să facă aceasta pentru regretatul său soț. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind numeroase reacții.

Galerie
Sute de persoane au venit să vadă ce a făcut văduva | sursa foto: Shutterstock

Atunci când o persoană trece în neființă, rudele și apropiații obișnuiesc să organizeze și să participe la un parastas sau la un eveniment comemorativ. Când au văzut ce a putut să facă soția unui bărbat trecut în neființă, prietenii și rudele au rămas fără cuvinte. Sute de persoane s-au înghesuit să vadă „minunea”, iar imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

Rudele care au venit la parastasul bărbatului s-au „blocat” când au văzut ce a putut să facă văduva, în loc de o masă obișnuită

Pierderea soțului poate să fie un eveniment extrem de trist și dureros pentru cineva. Totuși, o femeie a decis să spargă orice fel de tipar legat de parastas sau evenimente comemorative și a organizat ceva cu totul și cu totul aparte. Văduva a vrut să facă ceva de neuitat în amintirea soțului ei și se pare că 500 de persoane s-au înghesuit să vină să vadă „minunea”.

Aceasta este inedita poveste a unei femei pe nume Katie Young. Soțul ei, Brandon, s-a stins din viață la vârsta de 39 de ani, din cauza diferitelor complicații apărute după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ce a găsit Oana Roman la mormântul mamei sale, imediat după parastas. A rămas fără cuvinte și a pozat totul

„De fiecare dată când mă gândeam la organizarea unei înmormântări obișnuite simțeam că nu asta e ceea ce trebuie, ce îmi doresc”, a mărturisit aceasta, potrivit celor de la nypost.com.

Doamna a mai explicat faptul că nu a vrut ca cei trei copii ai săi, Eleanor (12 ani), Clyde (10 ani) și Ingrid (8 ani) să fie traumatizați după o înmormântare obișnuită, ci că și-a dorit ca micuții să își amintească de eveniment și de regretatul lor tată în sentimente ceva mai bune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„De fiecare dată când mă gândeam la o înmormântare tradițională efectiv mi se făcea rău. Nu puteam să suport ideea de-a sta într-o biserică sau să aud vorbele și discursurile celor din jur, cu lacrimi în ochi. Ar fi fost o tortură pentru copiii mei și cu siguranță s-ar fi transformat în ceva ce eu nu pot să duc”, a mai spus aceasta.

Astfel, văduva a avut ideea de-a face o înmormântare și un parastas cu totul și cu totul aparte. În loc să fie vorba despre moartea soțului său, femeia a ales să fie vorba despre viața lui Brandon, așa că a organizat un eveniment ce a semănat, mai degrabă, cu o reuniune de prieteni care și-au împărtășit amintiri cu zâmbetul pe buze. Colectia de artă și viniluri a defunctului a ajuns la toți cei care și-au dorit să aibă o amintire de la Brandon, copiii s-au distrat la castelul gonflabil și toți au încercat să dea un fel de petrecere în memoria prietenului lor.

„Cea mai bună parte a fost că am văzut un zâmbet la copii, vor avea doar amintiri frumoase cu și despre tatăl lor, fără să rămână cu traume”, a mai spus doamna.

Peste 500 de persoane au venit la evenimentul cu pricina și imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata i-a plătit cu vârf și îndesat... Amendă uriașă pentru un bărbat din Mehedinți, după ce a abandonat lângă gunoi cinci pui de pisică. La ce sumă ajunge pen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x