Rugăciunea eliberării, a lui Arsenie Boca, face minuni. Sfântul Ardealului a ajutat mii de oameni cu ea

 

Liniștea sufletească și trecerea peste cumpenele vieții pot fi obținute cu rugăciune, spun preoții. De mare ajutor în acest sens este rugăciunea eliberării a părintelui Arsenie Boca, despre care se spune că ar fi făcut minuni și ar fi ajutat mii de oameni să găsească calea cea dreaptă. 

Rugăciunea eliberării. Citește mai jos rugăciunea sfântului părinte Arsenie Boca:

“Doamne, Tu ești mare, Tu ești Dumnezeu, Tu ești Tatăl, Pe Tine Te rugăm, prin mijlocirea Sfinților Arhangheli Mihail, Gavriil și Rafail,  să ne eliberezi de tot răul care ne-a robit, de neliniște, de tristețe și de obsesii.

Te rugăm, izbăvește-ne Doamne, de ură, de desfrânare și de invidie. Te rugăm, izbăvește-ne Doamne de gelozie, de mânie și de frică.

Te rugăm, izbăvește-ne Doamne de gândul sinuciderii ori al avortului. Te rugăm, izbăvește-ne Doamne de orice formă de destrăbălare. Te rugăm, izbăvește-ne Doamne de farmece și de vrăjitorie. Te rugăm, izbăvește-ne Doamne de destrămarea familiei și de orice rău ascuns.

Te rugăm, izbăvește-ne Doamne! Tu, Doamne, care ai spus:„Pacea Mea o las vouă, pacea Mea dau vouă!”, dăruiește-ne prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria, eliberarea de orice formă a răului și bucuria veșnică, întru împărăția Ta…

Amin!”.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI