Antena Căutare

Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru ajutor imediat! Ți se schimbă viața imediat

Părintele Arsenie Boca a lăsat creștinilor numerase pilde și rugăciuni menite să aducă ajutor imediat. Care este cea mai puternică rugăciune din lume?

Părintele Arsenie Boca a lăsat creștinilor numerase pilde și rugăciuni menite să aducă ajutor imediat. Care este cea mai puternică rugăciune din lume?

Vei primi imediat ajutor și vei vedea că problemele stau departe de tine

Dacă ai impresia că nimic nu merge bine în viața ta, că ți s-au făcut farmece sau că cineva îți poartă gând rău, dacă simți că ziua ta este una grea și ai nevoie de ajutor atunci tot ce ai de făcut este să găsești un moment de liniște și să rostești cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca pentru ajutor imediat.

RUGĂCIUNE ARSENIE BOCA. „Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca astăzi toată ziua să am grijă să mă leapăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac, și astfel, ținând la mine, Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfânt Numelui Tău să-mi lucreze în minte mai repede decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, că iată mint în tot ceasul.

Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru ajutor imediat! Ți se schimbă viața imediat

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochiul minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, și așa risipim în deșertăciuni zilele noastre, umiliți și dosădiți până la pământ.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Pune foc temniței în care Te ținem, aprinde dragostea Ta în inimile noastre, arde spinii patimilor și fă lumină sufletelor noastre.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul, că Duhul Tău cel Sfânt Se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea noastră rămân pe jos neputincioase.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că nu ne dăm seama ce nedesăvârșiți suntem, cât ești de aproape de sufletele noastre și cât Te depărtăm prin micimile noastre, ci luminează lumina Ta peste noi ca să vedem lumea prin ochii Tăi, să trăim în veac prin viața Ta, lumina și bucuria noastră, slavă Ție. Amin”

Sursa: doxologia.ro

Profeția Babei Vanga pentru anul 2019, pe punctul să se îndeplinească! Ne așteaptă o catastrofă mondială... Cum arată azi cea mai frumoasă fetiță din lume! A împlinit 17 ani și face senzație (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x