Antena Căutare

Rugăciunea pe care să o rostești de 8 Martie. Cele mai puternice cuvinte prin care să îți arăți iubirea față de mama sau bunica ta

Ziua de 8 Martie celebrează toate femeile din lume, fiind o dată extrem de specială în calendar. Pe lângă felicitări, cadouri și flori, arată-i femeii de lângă tine iubirea și aprecierea prin rostirea celei mai puternice rugăciuni care o va binecuvânta.

o copilă care rostește în întuneric o rugăciune, iar singura sursă de lumină este o lumânare Galerie
Rugăciunea pe care să o rostești de 8 Martie. Cele mai puternice cuvinte prin care să îți arăți iubirea față de mama sau bunica ta | Profimedia

Pe 8 Martie, românii nu sărbătoresc doar Ziua Internațională a Femeii, ci și Ziua Mamei. În această zi importantă sunt respectate o serie de datini și tradiții, însă cel mai frumos mod prin care o putem celebra pe femeia de lângă noi este prin intermediul unei rugăciuni pline de dragoste și protecție divină. Iată despre ce este vorba!

Citește și: Trei zodii dau lovitura de 8 martie. Norocul pică din cer peste acești nativi și se bucură de multă dragoste de la partener

Ce tradiții și obiceiuri trebuie să respecte femeile, dar și bărbații de 8 Martie. Dacă se întâmplă acest lucru, vei avea ghinion tot anul!

Ziua de 8 Martie este legată de mai multe tradiții care sunt respectate cu sfințenie. Se spune că femeile care țin la aceste obiceiuri vor avea parte de un an prosper, plin de dragoste și de sănătate.

Astfel, în această zi, mai mult ca în oricare alta din luna martie, femeile trebuie să poarte un mărțișor în piept pentru a avea noroc și dragoste, potrivit Evenimentul Zilei. Conform datinilor, mărțișorul primit de 1 martie trebuie purtat până pe 9 martie. Dacă nu respecți acest obicei, vei avea ghinion tot anul!

Laleaua este simbolul gingășiei și reprezintă o alegere perfectă pentru un cadou oferit de 8 Martie. Astfel, în buchetul pe care i-l oferiți, astăzi, unei doamne trebuie să se regăsească neapărat o lalea, mai ales una violet, deoarece întruchipează respectul.

Se mai spune că în ziua de 8 Martie, bărbații nu au voie să se certe cu femeile din viața lor. În caz contrar, ei vor atrage ghinionul în familie, potrivit sursei citate.

Citește și: Ce flori să oferim de 8 Martie în funcție de zodie. Detaliul la care să fim atenți atunci când pornim la cumpărături

Cea mai puternică rugăciune pe care să o rostești de 8 Martie pentru mame

„Dumnezeule, rugându-mă Ție pentru tatăl meu și pentru mama mea, împlinesc una din cele mai sfinte datorințe, pe care Tu ai pus-o asupra mea și anume: să-i cinstesc și să-i iubesc din tot sufletul meu și din toată inima mea.

Cea dintâi din îndatoririle mele către ei este de a mă ruga ție totdeauna pentru sănătatea și bucuria lor, a mă supune și a-i ajuta din toate puterile mele.

O, Dumnezeule atotputernic, care binecuvântezi pe fii pentru părinții lor și adesea în dreapta Ta mâine îi pedepsești pentru greșelile lor, primește umila mea mulțumită pentru binefacerile pe care le reverși neîncetat asupra lor.

Trimite-le, Preabunule, și-n viitor binecuvântările Tale și le iartă lor greșelile pe care, ca niște oameni, le vor fi făcut.

Tu poruncești să cinstesc în ei puterea Ta și să le fiu recunoscător și mulțumitor pentru viața pe care mi-ai dat-o prin ei și pentru toate îngrijirile ce au avut și au pentru mine.

Ajută-mi dar să urmez poruncile Tale sfinte, să le fiu supus, ascultător și să nu fac nimic care să-i amărască și să-i întristeze. Răsplătește-le, Preabunule, cu facerile Tale de bine pentru dragostea și îngrijirea neadormită pe care totdeauna o au pentru mine. Apără-i de toate nenorocirile și întristările.

Dă-le viață lungă, fericită, liniștită și cu bună înțelegere.

Fă-i părtași binecuvântării Sfinților Tăi. Înmulțește-le roadele ostenelilor lor. Fă să prisoseacă peste ei binefacerile Tale și să sporească întru tot binele și întru îndestulare, ca să te binecuvântăm în toate zilele vieții noastre. Amin!”

Scrisoarea pe care un cuplu a găsit-o în șemineu. Au fost uimiți să afle un detaliu foarte importat despre casa în care ... Ea este tânăra care susține că este îndrăgostită de un avion. Deși nu se pot căsători, Sarah spune că trăiește un sentim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x