Ryan Reynolds a primit o lumanare aniversara uriasa: Statuie din ceara la Madame Tussauds

Chiar in ziua in care implinea 37 de ani, actorul Ryan Reynolds a asisat la dezvelierea propriei statui, din ceara, la Muzeul Madame Tussauds din Hollywood

Actorul a venit la eveniment imracat identic cu “sosia” lui, intr-un costum din trei piese din tweed si camasa alba descheiata la gat. A existat insa si o mica diferenta: copia sa avea parul putin, dar putin mai lung. "Multumesc tuturor de la Madame Tussauds din Hollywood pentru talentul si munca lor asidua. Este fara indoiala cea mai mare si mai spectaculoasa lumanare aniversara pe care am primit-o", a afirmat Reynolds.

Datele tehnice spun ca pentru realizarea statuii au fost folosite 150 de kilograme de lut si 20 de artisti au facut peste 200 de masuratori.

Ryan Reynolds este unul dintre cei mai iubiti actori ai momentului, motiv pentru care a beneficiat de cateva mii de voturi ale fanilor pe Facebook pentru realizarea “copiei” sale, devansand alte celebritati precum Anne Hathaway, Jennifer Hudson si Sofia Vergara.

Foto: hepta

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri