Antena Căutare

S-a inventat berea cu praf de pe Luna

Praful de pe Luna poate imbunatati calitatea berii. Asta au descoperit niste berari din Statele Unite, care au inventat o reteta speciala si foarte pretioasa de bere.

Beraria Dogfish Head, din statul american Delaware, a lansat bautura inedita pentru a celebra echinoctiul de toamna din acest an. Berarii au colaborat cu o firma care produce costume pentru astronauti, relateaza Daily Mail.

Numele bauturii este Celest-Jewel-Ale si are gust de malt cleios, paine prajita, caramel si o aroma de ierburi amarui, spun creatorii ei. Praful de pe Luna contine mai ales minerale si saruri si ajuta la procesul de fermentare a berii, oferind un gust subtil, dar complex de pamant.

Berea speciala se serveste impreuna cu o manusa fabricata din acelasi material ca si costumele de astronaut. Nici berea si nici manusa nu pot fi cumparate decat de la pub-ul detinut de compania producatoare.

Foto: Dogfish Head

Galerie FOTO! Idei creative de depozitare a incaltamintei... Neatza: Razvan nu mai vrea sa coboare de pe scena "Opreste-i din cantat!" ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x