Antena Căutare

S-a inventat injectia care intinereste vocea

Semnele imbatranirii pot fi mascate cu ajutorul chirurgiei estetice, dar nu numai chipul tradeaza varsta, ci si vocea. S-a gasit insa o solutie si pentru aceasta problema. Voice lifting-ul sau intinerirea vocii a devenit o procedura foarte cautata in Statele Unite. Femeilor care apeleaza la aceasta procedura li se promite ca vor avea din nou o voce de privighetoare.

Anii apasa greu si asupra vocii, asa ca medicii esteticieni au gasit o solutie injectabila pentru a reda vocea cristalina a tineretii. Pare o solutie simpla, dar chiar si medicii recunosc ca nu este o procedura la fel de simpla ca un implant de silicon. Tehnica presupune o laringoscopie cu un aparat special de vizualizare a corzilor vocale.

In corzile vocale subtiate de varsta, medicul injecteaza grasime, colagen sau acid hialuronic. Cel mai adesea se foloseste grasimea proprie, extrasa din orice parte a corpului. In urma interventiei, corzile vocale se maresc si se apropie, iar glasul devine mai plin si mai tanar.

Procedura este extrem de delicata si necesita antrenament. In caz contrar, in locul vocii de privighetoare, pacientul poate ramane cu o raguseala deloc estetica. Chiar daca multi spun ca intinerirea vocii este mai degraba un moft, exista insa si situatii in care este necesara. Fumatorii si solistii sunt cei ale caror voci isi pierd calitatea mult mai repede.

O companie americana le-a amenajat salariatilor spatii de joaca... O americanca a nascut sextupleti, dar abia la patru luni de la nastere se bucura sa-i aiba pe toti acasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x