Antena Căutare

S-a mutat pe Bega! Un tanar din Timisoara locuieste intr-o barca, chiar in centrul orasului

Atunci cand se satura de agitatia de la serviciu, de facturi sau de vecinii curiosi cei mai multi romani fug la tara, la mare, la munte sau peste hotare. Un tanar din Timisoara se refugiaza pe... Bega.

El este Florin, iar cea care il gazduieste vara aceasta este "Patricia", o barca devenita oaza de relaxare si liniste pentru barbat. S-a decis de mult timp sa se mute pe Bega, insa amenajarea locuintei plutitoare a durat doi ani. Acum doua luni visul lui a devenit realitate.

"Nu stiu daca a fost chiar o decizie, nu m-am gandit deloc. Am pus-o pe ape si m-am mutat. A fost o proba cu mine insumi. Am vrut sa vad daca pot sa stau fara calculator. Acum, nu as mai pleca de aici", spune tanarul. "Patricia" ii ofera tot confortul de care are nevoie. "Aici este un fel de dormitor in care poata sa doarma doua persoane, acolo in capat mai este un compartiment in care mai pun ceva bagaje pe care nu le folosesc tot timpul, aici am doua dulapuri de haine". Si mai exista o camaruta cu inca doua paturi, care ii poate gazdui pe prietenii dornici sa vada cum e viata pe apa.

Familia si prietenii l-au inteles si l-au sustinut. Aventura lui Florin nu se termina aici. Anul viitor vrea ca "Patricia" sa-l duca la mare.

VIDEO: Cascada Niagara, iluminata in albastru cu ocazia nasterii bebelusului regal... Baby mania! Mesajele celebritatilor pentru micului print...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x