Antena Căutare

S-a pozat intr-un cosciug si a postat fotografia pe Facebook. La like-uri se astepta, la concediere nu!

Macabru sau glumet? Cum vi se pare? Un tanar hunedorean, angajat al unei firme de sicrie, s-a pozat intr-un cosciug. A postat apoi pe Facebook fotografiile. La like-uri se astepta. La concediere insa, nu prea.

Rudolf are 27 de ani si lucra la o firma de sicrie. Pana acum cateva zile. De curand, omul s-a gandit sa faca ceva original. Obisnuit deja cu mediul in care muncea zi de zi, tanarul s-a pozat, impreuna cu un coleg, intr-unul dintre sicrie. Si-a pus si dinti, asemenea lui Dracula. Intamplarea ar fi trecut neobservata, daca tanarul nu si-ar fi pus pozele apoi pe Facebook.

“Eram in pauza. Daca tot eram in pauza, ne-am gandit sa facem o poza, asa, la baza. Si sa punem pe Facebook, sa vedem ce zice lumea. Au dat like-uri multi, multi s-au mirat!”, a spus el.

Sefii lui n-au dat "like". Dar. l-au dat afara. Tanarul glumet spune ca nu se astepta deloc la asta. Si, cum locuieste cu bunicii si nu mai are serviciu, acum n-o duce deloc bine. Asta desi a fost invitat si chiar premiat la Barcelona pentru munca sa de cartograf pentru Google.

Tanarul a depus o contestatie la Tribunalul Hunedoara impotriva deciziei de concediere. Conducerea societatii nu doreste sa comenteze incidentul. Sefii lui invoca, insa, mai multe motive pentru ca l-au dat afara. Tanarul ar fi intarziat de mai multe ori la serviciu, ar fi sarit gardul societatii si chiar ar fi confectionat o petarda pe care a detonat-o la serviciu.

GALERIE FOTO: Cum arata culturile de orez din China... Ziua Indragostitilor, la inaltime: Cuplurile pot zbura cu avioane ultra-usoare, de pe aerodromul Tuzla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x