Căutare Live

S-a pozat intr-un cosciug si a postat fotografia pe Facebook. La like-uri se astepta, la concediere nu!

Macabru sau glumet? Cum vi se pare? Un tanar hunedorean, angajat al unei firme de sicrie, s-a pozat intr-un cosciug. A postat apoi pe Facebook fotografiile. La like-uri se astepta. La concediere insa, nu prea.

Rudolf are 27 de ani si lucra la o firma de sicrie. Pana acum cateva zile. De curand, omul s-a gandit sa faca ceva original. Obisnuit deja cu mediul in care muncea zi de zi, tanarul s-a pozat, impreuna cu un coleg, intr-unul dintre sicrie. Si-a pus si dinti, asemenea lui Dracula. Intamplarea ar fi trecut neobservata, daca tanarul nu si-ar fi pus pozele apoi pe Facebook.

“Eram in pauza. Daca tot eram in pauza, ne-am gandit sa facem o poza, asa, la baza. Si sa punem pe Facebook, sa vedem ce zice lumea. Au dat like-uri multi, multi s-au mirat!”, a spus el.

Sefii lui n-au dat "like". Dar. l-au dat afara. Tanarul glumet spune ca nu se astepta deloc la asta. Si, cum locuieste cu bunicii si nu mai are serviciu, acum n-o duce deloc bine. Asta desi a fost invitat si chiar premiat la Barcelona pentru munca sa de cartograf pentru Google.

Tanarul a depus o contestatie la Tribunalul Hunedoara impotriva deciziei de concediere. Conducerea societatii nu doreste sa comenteze incidentul. Sefii lui invoca, insa, mai multe motive pentru ca l-au dat afara. Tanarul ar fi intarziat de mai multe ori la serviciu, ar fi sarit gardul societatii si chiar ar fi confectionat o petarda pe care a detonat-o la serviciu.

GALERIE FOTO: Cum arata culturile de orez din China... Ziua Indragostitilor, la inaltime: Cuplurile pot zbura cu avioane ultra-usoare, de pe aerodromul Tuzla...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri