Antena Căutare

S-a "sinucis" pentru a-si salva copilul!

O femeie din Oklahoma diagnosticata cu cancer a refuzat tratamentul care i-ar fi salvat viata pentru a nu-si omori copilul inca nenascut.

Stacie Crimm, in varsta de 41 de ani, a aflat in martie ca este insarcinata. In lunile care au urmat, femeia a acuzat migrene foarte puternice si ulterior a fost diagnosticata cu cancer la gat si creier.

"Sper sa traiesc suficient cat sa nasc acest copil" este doar unul din sutele de mesaje pe care le-a trimis Stacie Crimm fratelui ei. Boala s-a agravat, dar femeia a ales sa nu primeasca tratamentul pentru cancer, tratament care i-ar fi omorat copilul.

Stacie Crimm a nascut prin cezariana o fetita, dar s-a simtit atat de rau incat nici nu a putut semna certificatul de nastere. Cateva zile mai tarziu a murit din cauza tumorilor agresive.

Potrivit FoxNews, doctorul Manny Alvarez a declarat ca foarte multe paciente insarcinate si diagnosticate cu cancer infrunta o dilema sfasietoare: ori opresc sarcina si primesc tratamentul pentru cancer, ori pastreaza sarcina si risca moartea din cauza bolii netratate.

Totusi, exista alternative medicale: "exista protocoale ale chimioterapiei care sa nu afecteze sarcina, dar si posibilitatea operatiilor pentru indepartarea tumorilor", a spus doctorul Alvarez.

Foto: dailypicksandflicks.com

Ce cauta romanii pe Google... FOTO! Cum sunt produsi dolarii: Imagini din interiorul tiparnitei de bani a SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x