Antena Căutare

S-a dus la doctor pentru o intervenţie banală, dar când s-a trezit din anestezie a avut parte de un şoc! "Este inadmisibil. Şi-au bătut joc de mine"

Un american în vârstă de 33 de ani susţine că nu va mai avea niciodată încredere în asistentele medicale, din cauza unei glume extrem de proaste.

Un american în vârstă de 33 de ani susţine că nu va mai avea niciodată încredere în asistentele medicale, din cauza unei glume extrem de proaste.

Având câteva probleme de sănătate, Andrew Walls a ajuns pe masa de operaţie pentru o colonoscopie. Când s-a trezit din anestezie, nu i-a venit să creadă: purta lenjerie intimă pentru femei, de culoare roz.

"Este inadmisibil. Şi-au bătut joc de mine", a declarat nervos bărbatul. A depus o plângere la poliţie, afirmând că a fost depăşită „orice limită a decenţei”.

Reprezentanţii clinicii unde s-a petrecut incidentul au refuzat să facă vreun comentariu pe marginea acestui caz.

VIDEO: Cel mai tare sunet din lume! A aruncat o piatră într-un lac îngheţat. Ce s-a întâmplat după l-a lăsat fără cuvint... Atenţie! Vom lua decizii importante pentru relaţiile noastre! Horoscopul pentru dragoste în săptămâna 20 - 26 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x