Antena Căutare

Să facă infarct, nu alta: A cumpărat o mașină second hand și a primit un șarpe la pachet!

O femeie din Marea Britanie a făcut o descoperire terifiantă în mașina pe care tocmai o cumpărase. Charlie Wise a găsit un șarpe boa în portbagaj, în timp ce curăța mașina, relatează Daily Mail.

reptilegardens.com

O femeie din Marea Britanie a făcut o descoperire terifiantă în mașina pe care tocmai o cumpărase. Charlie Wise a găsit un șarpe boa în portbagaj, în timp ce curăța mașina, relatează Daily Mail.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a cumpărat mașina după ce a văzut un anunț pe o rețea de socializare și a plătit 200 de lire sterline pentru ea. A adus autoturismul acasă și, împreună cu soțul ei, s-au apucat să o curețe.

Când au deschis portbagajul, au văzut șarpele și, la început, au crezut că este o jucărie. Abia când reptila a scos limba și-au dat seama că este reală, au închis portbagajul și au luat-o la fugă.

L-au sunat pe cel care le-a vândut mașina, iar acesta le-a spus că șarpele este al lui, dar îl dăduse dispărut de două luni. ”Îl țineam într-o cușcă și îl mutam acasă la un prieten. A scăpat. L-am căutat peste tot. Am dezmembrat malina piesă cu piesă. Am crezut că a scăpat”, a declarat bărbatul.

Vei rămâne fără cuvinte: O femeie de 99 de ani a croit aproape 1000 de rochii pentru fetiţele nevoiaşe din Africa!... S-au căsătorit în 1946, însă şi-au făcut pozele de nuntă ACUM, în 2014! Cum arată cei doi miri după 68 de ani!...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x