Antena Căutare

S-a îmbolnăvit de cancer, dar a devenit senzația internetului, cu jumătate de milion de fani! Artiști celebri s-au declarat admiratorii acestei bunicuțe ieșite din tipar!

Bunica Betty din Marea Britanie a devenit un adevărat fenomen pe internet, remarcându-se prin dorința de a-i face pe toți să fie mai fericiți.

Bunica Betty din Marea Britanie a devenit un adevărat fenomen pe internet, remarcându-se prin dorința de a-i face pe toți să fie mai fericiți.

Sutele de mii de fani o admiră pentru modul pozitiv în care privește viața, deși este grav bolnavă de cancer. Are mai bine de 571.000 de fani pe Instagram, dar și mai mulți pe Facebook sau Twitter. Femeia în vârstă de 80 de ani a fost diagnosticată cu cancer la plămâni, iar medicii i-au spus că nu va mai avea mult de trăit.

A învățat să își facă selfie și a postat clipuri video înc are dansează plină de energie.

Totuși, bunica Betty a continuat să-i facă pe toți să zâmbească, în dorința ei de a face lumea un loc mai bun. Fenomenul a căpătat amploare mai ales atunci când artiști precum Miley Cyrus și Phareell Williams s-au declarat fani.

Bolnavii de cancer din întreaga lume găsesc în această femeie un adevărat model. Bătrâna dorea să transmită tuturor că „indiferent ce se întâmplă indiferent ce boală sau durere ai avea, mereu va fi un motiv să fii fericit, căci fericirea este ceva valoros de care oamenii trebuie să se agațe”.

Bunica Betty a murit anul trecut, dar fenomenul stârnit de această femeie a continuat peste tot în lume.

ZÂMBIȚI! A fost făcută cea mai mare fotografie din lume, MARE cât o GALAXIE!... Și-a scos fiul din testament pentru a-i lăsa lui totul! Uite cine va moșteni peste un milion de euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x