Antena Căutare

S-a îmbrăcat în cei mai strâmți blugi, ca să fie sexy! Dar apoi a ajuns de râsul curcilor! Ceea ce a urmat întrece orice scenariu de film!

O tânără din Australia a ales să se îmbrace cu cea mai strâmtă pereche de blugi, fără să se aștepte că avea să urmeze ceva desprins parcă din scenariul unui film.

O tânără din Australia a ales să se îmbrace cu cea mai strâmtă pereche de blugi, fără să se aștepte că avea să urmeze ceva desprins parcă din scenariul unui film.

Femeia de 35 de ani a ieșit din casă și s-a dus să își ajute o rudă să se mute. Totuși, după ceva timp, aceasta și-a dat seama că o dor picioarele.

În timp ce mergea spre casă, tânăra a căzut și nu a mai putut să se ridice, fiindcă blugii o strângeau prea tare. După ce a stat pe trotuar câteva ore, s-a urcat cu greu într-un taxi și a mers la spital.

FOTO HOT! A ieşit aşa pe stradă şi nimeni nu şi-a mai luat ochii de la ea! Amber Rose, ilegal de sexy pe motor

Blugi skinny

Acolo, medicii au fost mai mult decât surprinși de acest caz incredibil. Din cauza pantalonilor mult prea strâmți, femeia a dezvoltat un sindrom de compresie și implicit, sângele nu a mai ajuns la mușchii piciorului.

Upsss....EROARE! A ieșit îmbrăcată așa pe stradă și a oripilat toți trecătorii! E absolut HORROR!

Abia după câteva zile tânăra și-a revenit și a putut merge. Medicii atrag atenția asupra blugilor mult prea skinny, căci aceștia pot prezenta un pericol pentru sănătate.

Povestea vârfului Everest, cel mai înalt punct de pe Pământ! De unde vine denumirea şi cum a fost descoperit "acope... S-a speriat atât de tare, încât a înghițit-o cu totul! Medicii și-au făcut cruce când au văzut ce avea studenta în stoma...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x