Antena Căutare

S-a inventat DANBOCCHI! Cutia în care țipi și cânți fără să te auda nimeni

Ca să nu mai primești vizite neplăcute de la vecinii deranjați de tonul vocii tale, a apărut o nouă tehnologie care permite cântatul sau urlatul fără nicio grija!

S-a inventat DANBOCCHI! Cutia în care țipi și cânți fără să te auda nimeni Galerie
Cutia Danbocchi

Ca să nu mai primești vizite neplăcute de la vecinii deranjați de tonul vocii tale, a apărut o nouă tehnologie care permite cântatul sau urlatul fără nicio grija!

Japonezii au creat o cutie de carton izolată fonic până la 30 de decibeli, numită Danbocchi. Aceasta a fost concepută pentru oamenii obișnuiți care doresc să cânte karaoke sau să se distreze cu jocuri video la un volum ridicat, fără a deranja vecinii. Utilizatorii acestei cutii cu aspect comun trebuie doar să pășească înăuntru și să închidă ușa.

Potrivit site-ului oficial Danbocchi, în cazul în care cineva cântă în interiorul cutiei la un volum de 90 de decibeli, în afara ei, sunetele sunt percepute la doar 60 de decibeli, adică la un volum normal de vorbire. Astfel, norocoșii care își pot cumpăra acest obiect "înghițitor" de sunete se pot dezlănțui fără probleme.

Ingenioasa cutie va fi pusă în vânzare luna viitoare, la prețul de 600 de dolari.

Galerie foto! Cinci dintre cele mai frumoase universităţi din lume!... GALERIE FOTO! Rocky ne face KO! Se apucă de pictură!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x