Antena Căutare

S-a născut fără nas şi fără ochi, dar este un exemplu pentru multă lume: "Mamă, toţi sunt orbi, deci sunt normală pentru ei"

Deşi s-a născut fără nas şi fără ochi, Cassidy Hooper este foarte optimistă.

Deşi s-a născut fără nas şi fără ochi, Cassidy Hooper este foarte optimistă.


Adolescenta are o dizabilitate care pe mulţi oameni i-ar face să se ascundă într-o grotă şi să nu mai iasă de acolo. În schimb, fata spune cu zâmbetul pe buze: "Nu vreau ca lucrurile să fie simple. Vreau doar să fie posibile".

Nu a considerat niciodată că are un handicap şi că nu poate reuşi în viaţă din cauza asta. Este la o şcoală specială unde are note bune şi este foarte activă în fiecare zi. A învăţat să cânte şi practică sportul ei preferat: curling. În prima zi de şcoală, fata a venit acasă foarte încântată: "Mamă, toţi sunt orbi, deci sunt normală pentru ei".

Bucuria ei şi vocea pe care o are, i-au asigurat posibilitatea de a-şi face o carieră în radio.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Curajul şi pofta ei de viaţă a făcut ca mai mulţi medici să se ofere să-i reconstruiască nasul. De asemenea, Cassidy va primi un câine antrenat special pentru persoanele cu deficienţă de vedere.

De la 11 ani, Cassidy a fost supusă mai multor operaţii de rreconstrucţie facială şi grefe de piele. Mai are de făcut trei operaţii până să aibă un nas, iar adolescenta este nerăbdătoare: "Voi avea şi eu un nas ca toată lumea".

Nimeni nu a putut să spună cu siguranţă de ce s-a născut aşa. S-a întâmplat ceva în primele luni de sarcină, dar nu se ştie exact ce pentru că "inima şi creierul ei sunt normale. Nimic altceva nu este în neregulă cu ea". Cassidy mai are două surori perfect sănătoase.

După ce se vor finaliza operaţiile de reconstrucţie a nasului se va începe să se lucreze la ochi: fetei i se vor planta doi ochi arficiali.

Zeci de elevi și profesori s-au speriat de moarte când au văzut o fantomă bântuind pe hol! Ce a apărut pe culoar!... Adio, Eurovision! România nu va participa anul acesta la cel mai mare concurs muzical al Europei. Ovidiu Anton va sta ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x