Antena Căutare

Să nu spui că nu te-am prevenit! Acestea sunt lucrurile pe care nu ai voie să le pui în cuptorul cu microunde!

În goana nebună de a încălzi rapid diferitele alimente poți să faci niște greșeli pe care le vei regreta mai târziu. Ce nu ai voie să pui în cuptorul cu microunde?

În goana nebună de a încălzi rapid diferitele alimente poți să faci niște greșeli pe care le vei regreta mai târziu. Ce nu ai voie să pui în cuptorul cu microunde?

În topul lururilor complet interzise este, așa cum probabil știai deja, folia de aluminiu! Motivul? Îți vei lua adio de la cuptorul tău cu microunde, fiindcă orice are folie de aluminiu sau orice obiect metalic va distruge aparatul.

Casoletele de plastic iarăși nu sunt potrivite. Doar anumite produse de ambalat au semnul special ce arată dacă pot sau nu pot fi folosite în cuptorul cu microunde. Nu te risca!

Dacă vrei să pregătești un ou, atunci ai mare grijă să îi spargi coaja. Altfel vei avea neplăcuta surpriză de a auzi cum oul a explodat și tu tocmai trebuie să te apuci de făcut curat.

Horoscopul banilor pe luna decembrie! Acestea sunt zodiile care au portofelul plin de sărbători!

Chiar dacă părerile sunt împărțite, un lucru e clar: carnea nu se decongelează mai bine la cuptorul cu microunde! Vei vedea că în unele locuri începe să își schimbe culoarea, dar mijlocul rămâne tot înghețat.

Nu băga în cuptorul cu microunde ambalaje în hârtie, din motive de igienă. În plus, evită să folosești farfurii și căni vechi, fiindcă nu au fost concepute pentru temperaturi înalte. Dacă vrei să eviți neplăcerile, atunci nu încălzi niciodată mâncarea în ambalajul de la fast food! S-ar putea să rămâi fără cuptorul cu microunde.

Două tinere au cumpărat un autobuz vechi și acum tot orașul vine să vadă minunea! Cum s-a transformat mașina... Nu e nicio glumă! Opt măgari au fost arestați și duși la închisoare! Ce infracțiune au comis animalele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x