Antena Căutare

S-a prefăcut surd timp de 62 de ani ca să nu fie nevoit să își suporte soția! Cum a fost descoperit. „M-a chinuit nenorocitul toată viața”

Un bărbat s-ar fi prefăcut surd timp de peste 62 de ani, ca să evite să își suporte soția alături de care a crescut șase copii. Femeia l-a descoperit într-un mod inedit, toată povestea fiind demnă de un scenariu de film. 

Un bărbat s-ar fi prefăcut surd timp de peste 62 de ani, ca să evite să își suporte soția alături de care a crescut șase copii. Femeia l-a descoperit într-un mod inedit, toată povestea fiind demnă de un scenariu de film.

Bărbatul care s-ar fi prefăcut surd timp de peste 62 de ani, Barry Dawson din Waterbury, Connecticut, acum în vârstă de 84 de ani, nu ar fi spus niciodată nici măcar un singur cuvânt în prezența soției lui, Dorothy, în prezent în vârstă de 80 de ani.

Dorothy Dawson a învățat limbajul semnelor pentru a putea comunica cu soțul ei. Însă, femeia susține că soțul ei oricum nu obișnuia să comunice foarte mult.

„Mi-a luat doi ani să învăț limbajul semnelor. Imediat ce am început să mă pricep la acest limbaj, soțul meu a început să aibă probleme serioase cu vederea. Acum că mă gândesc, probabil că s-a prefăcut și cu acest aspect”, a spus Dorothy Dawson.

Cei doi au crescut șase copii împreună și au 13 nepoți – toți au fost convinși că Barry Dawson era surd.

Cum ar fi descoperit soția lui adevărul

„Când era acasă, nenorocitul se prefăcea că este surd. Am aflat abia după ce am văzut un clip pe YouTube în care el apare cântând într-un bar, într-o seară de karaoke. În acea seară m-a mințit că va participa la o întâlnire caritabilă”, a povestit soția bărbatului care s-ar fi perfăcut surd.

S-a prefăcut surd timp de 62 de ani ca să nu fie nevoit să își suporte soția! Cum a fost descoperit. „M-a chinuit nenorocitul toată viața”

Avocatul lui Barry Dawson, Robert Sanchez, susține că bărbatul nu a vrut să își jignească sau să își înșele soția, și că, de fapt, această strategie a lui a făcut ca mariajul lor să dureze 62 de ani.

„Clientul meu este destul de tăcut și retras, dar soția lui este îngrozitor de vorbăreață. Dacă nu s-ar fi prefăcut surd, ar fi divorțat de ea în urmă cu 60 de ani. Într-un fel, clientul meu s-a prefăcut surd pentru binele ei și al familiei”, aspus avocatul bărbatului care s-ar fi prefăcut surd pentru a nu fi nevoit să își suporte soția.

Soția bărbatului care s-ar fi prefăcut surd timp de 62 de ani i-ar fi cerut acestuia divorțul. Ea i-ar cere plata unor daune morale, precum și jumătate dintre bunurile lor și pensie alimentară.

Sună prea amuzant ca să fie adevărat? Așa este! Acesta este „un fake news”, sau, în limba română, aceasta este o știre falsă ce a devenit virală pe rețelele de socializare.

Ideea, genială și...credibilă le-a venit celor de la site-ul World News Daily Report (WNDR), care și-a luat următoarea măsură de precauție: „World News Daily Report își asumă responsabilitatea în privința articolelor sale fictive și de satiră. Toate personajele care apar pe acest website – chiar și cele inspirate din persoane reale – sunt inventate, iar orice asemănare dintre acestea este pur și simplu un miracol”, arată World News Daily Report.

Strigătul unei mame al cărei bebeluș a murit în somn: „Aveți mare grijă, tragediile astea pot fi evitate. Noi l-am pierd... Cum ne este afectată sănătatea de echinocțiul de primăvară! Tot ce trebuie să știi despre fenomenul astronomic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x