Antena Căutare

S-a terminat cu trucurile femeilor! Bărbații au acum o aplicație prin care te pot vedea nemachiată!

Oricât de greu ar părea de crezut, un tânăr a reușit să inventeze o aplicație ce îți oferă posibilitatea să vezi cum arată o femeie fără machiaj!

Oricât de greu ar părea de crezut, un tânăr a reușit să inventeze o aplicație ce îți oferă posibilitatea să vezi cum arată o femeie fără machiaj!

Bărbați din lumea întreagă îi sunt extrem de recunoscători lui Ashot Gabrelyanov, un tânăr care a reușit să inventeze o aplicație ce scoate machiajul din fotografii.

Astfel, tot ce ai de făcut este să descarci programul, pe telefon sau tabletă, să încarci poza pe care vrei să o testezi și apoi să...speri la ce e mai bun!

Aplicația scoate urmele de rimel, de tuș, de fond de ten și de ruj! Vă puteți imagina că poza inițială nu mai seamănă cu rezultatul de după și surpriza poate fi una majoră!

Oameni din întreaga lume se distrează acum cu această aplicație de îndepărtat machiajul.

Lucruri nepermise în pat! Aceste greșeli te vor costa scump și relația se va termina dureros!

Alții, cu un simț al umorului ceva mai dezvoltat, spun că programul este perfect mai ales pentru bărbații care merg pentru prima oară la o întâlnire cu o fată aranjată.

O altă setare a aplicației îți permite să te machiezi și să vezi cum ai arăta, ca femeie sau ca bărbat, cu produse cosmetice pe față.

Descoperire ULUITOARE făcută de astronomii francezi: „Pe această planetă poate exista VIAȚĂ ”... Un bărbat de 74 de ani parcurge sute de kilometri, pe jos, pentru a găsi un rinichi sănătos pentru soția bolnavă: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x