Antena Căutare

Experienta UNICA! Salt in gol de la 4.000 de metri

Cat de tare este sa zbori? Daca ai un instructor alaturi si o parasuta buna, poate fi experienta vietii tale. A simtit-o pe pielea lui reporterul de la Observator, Ionut Cristache. A fost instruit si a facut saltul la un show aerian care s-a tinut langa Bucuresti.

Totul pare simplu si tare frumos, de la sol. Oricine doreste sa faca un salt cu parasuta de la 4000 de metri are nevoie, mai intai, de o scurta pregatire cu instructorul, dar si de un echipament special.

Apoi urmeaza ascensiunea care dureaza aproape cinci minute. Acum se da testul pentru cei mai curajosi. Cand vezi norii la picioarele tale, cu greu iti mai vine sa sari. Si totusi, experienta este fara egal.

Saltul cu parasuta este irezistibil pentru sute de persoane care vin din toata lumea pentru senzatiile tari.

Organizatorii spun ca in tara noastra sunt din ce in ce mai multi adepti ai acestui sport si ca pentru ei este mai putin importanta partea financiara.

"Sportul ar trebui promovat in Romania ca in statele UE. Scopul evenimentului a fost ca cei care vin sa sara in tandem sa vada cum este si sa practice si ei prasutismul", a declarat organizatorul evenimentului, Bogdan Boeru.

Pasionatii de senzatii tari mai au ocazia si duminica sa sara cu parasuta la Clinceni.

Astazi, are loc echinoctiul de toamna! Ziua va fi egala cu noaptea... VIDEO! Demonstratie, in premiera, a unicului hidroavion din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x