Antena Căutare

Salvata de la inec, a murit muscata de rechin

O adolescenta de 18 ani din Brazilia a fost muscata de un rechin chiar in timp ce salvamarii veneau inot spre ea sa o recupereze din larg, unde se aventurase impreuna cu o verisoara. A murit mai tarziu, la spital, din cauza hemoragiei.

Bruni Gobbi, o adolescenta de 18 ani, a inotat prea departe de plaja Boa Viagem din Brazilia. Imediat ce au realizat ca Bruni si verisoara ei, Danielle Gobi, sunt in pericol la o distanta considerabila fata de uscat, doi salvamari au pornit inot spre ele pentru a le salva. In acelasi timp, un al treilea s-a grabit sa ajunga la cele doua fete cu jetski-ul.

Cand au ajuns la Bruni Gobbi, apa era inrosita de sangele fetei care fusese muscata de un rechin in timp ce salvatorii se grabeau sa le salveze pe ea si pe verisoara ei. Adolescenta a fost scoasa la mal si transportata de urgent la spital unde a murit cateva ore mai tarziu din cauza hemoragiei puternice.

Secretele mumiilor au fost descoperite... Rosalind Franklin, cea care a contribuit la descoperirea ADN-ului, sarbatorita de GOOGLE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x