Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Cum vine asta?! O vedetă a fost dată în judecată pentru că a folosit un Iphone! Trebuie să plătească peste un milion de dolari

Atunci când ești vedetă și închei contracte de promovare cu anumite companii mari precum Samsung sau Apple, trebuie să îți asumi dacă le încalci, pentru că te va costa scump.

Atunci când ești vedetă și închei contracte de promovare cu anumite companii mari precum Samsung sau Apple, trebuie să îți asumi dacă le încalci, pentru că te va costa scump.

Conform celor de la Mirror UK, Ksenia Sobchak a fost dată în judecată de Samsung pentru că a fost surprinsă folosind un iPhone X în cadrul unui reality show de la post de televiziune rusesc.

Nicio problemă majoră, aparent. Însă, Sobchak fusese contractată de Samsung să utilizeze la toate prezențele publice un telefon al producătorului sud-coreean. Deși a încercat să mascheze, în momentul în care a fost imortalizată, ce fel de telefon folosește cu ajutorul unei foi, nu a ajutat.

Cum vine asta?! O vedetă a fost dată în judecată pentru că a folosit un Iphone! Trebuie să plătească peste un milion de dolariKsenia Sobchak

Ksenia Sobchak este o personalitate foarte importantă în Rusia, jurnalist, politician și vedetă de reality show-uri. Din cauza procesului intentat de Samsung, riscă să plătească echivalentul a 1,35 milioane de euro.

Sunt șanse foarte mari că procesul sud coreenilor să fie câștigat cu succes de către ei. Există un contract în spatele acestui set de circumstanțe care a fost ignorat. De asemenea, e prima oară când un asemenea eveniment a fost mediatizat, deși este aproape imposibil să se fi întâmplat prima oară.

Cei de la Samsung sunt recunoscuți pentru că folosesc vedete pentru a-și plasa produsele la evenimente importante. Ei s-au aflat în spatele celui mai popular selfie distribuit vreodată pe Twitter. A avut loc în urmă cu câțiva ani la premiile Oscar, când Ellen Degeneres a făcut un selfie cu unele dintre cele mai îndrăgite vedete de la Hollywood, relatează playtech.

Recomandari