Antena Căutare

"Samuraiul din metrou", noul erou al americanilor. Barbatul a salvat un tanar din mainile a doi agresori!

Un american a demonstrat, zilele trecute, ca eroi nu sunt doar in paginile revistelor de benzi desenate, ci si in viata de zi cu zi. Cu o sabie de samurai in maini, barbatul a salvat un tanar care era pe punctul de a fi batut rau de alti doi.

Bataia ce continua de minute bune era, in mod evident, disproportionata. Erau doi contra unul. Si ambii erau prea preocupati sa imparta pumni ca sa il observe pe justitiarul care apare in spatele lor.

Cateva zile dupa ce videoclipul a aparut pe internet, presa a vuit. Imaginile au fost vizionate de aproape 600 de mii de internauti si toata lumea era curioasa cine este samuraiul din subteranul american.

Kairo spune ca nu are nicio idee cine l-a filmat si a postat imaginile pe internet. Se bucura insa ca a putut sa il ajute pe tanarul aflat la anaghie. Crescut in Japonia, el se antreneaza in manuirea sabiei de la 9 ani.

Un timisorean a doborat CINCI recorduri mondiale in numai o ora!... Chocolate, o tava de colectie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x