Antena Căutare

Are doar 19 ani, dar bea minim 40 de pahare de alcool pe seara!

Sarah-Jayne Baguley, o tanara de doar 19 ani din Marea Britanie, nu pleaca din club fara minim 40 de pahare de alcool "la bord". Daca ar fi dupa ea, ar bea si mai multe, dar, de obicei, este aruncata in strada. 

La fel ca orice adolescenta din Marea Britanie, Sarah isi petrece sfarsitul de saptamana in club. Acolo unde bea, in medie, aproximativ 40 de pahare de alcool. De obicei, aventura se sfarseste pe trotuar, cu stari de voma (pentru a fi eleganti), relatii de-o seara (cu sau fara sex, ca nici ea nu prea stie) si probleme cu fortele de ordine. Faptul ca e somera si traieste cu 57 de lire pe saptamana nu conteaza prea mult. Importanta e distractia.

Iar distractia, pentru Sarah-Jayne Baguley, i-ar face sa roseasca pana si "sticlistii" profesionisti. "Traiesc pentru a bea. Nu inteleg de ce sa ies in oras fara cateva pahare. Eu vreau sa ma imbat complet", marturiseste tanara, care, printre altele, se declara stresata din lipsa unui loc de munca.

Nu de putine ori, s-a trezit langa barbati pe care nu-i cunostea, in locuri dubioase. Lucru firesc, mai ales cand "topesti", in fiecare seara, o sticla de vin rose, 10 beri, 6 shot-uri de lichior si 6 "Jagerbombs".

Acum, declara tanara, consuma alcool doar in weekend-uri. Cel putin pana cand isi gaseste un loc de munca, pentru a-si permite cateva paharele si in timpul saptamanii.

sursa / foto: Daily Mail / Closer

Un sat din Anglia a fost invadat de zombie... O americanca a inventat vesta care te imbratiseaza cand primesti like pe Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x