Antena Căutare

Saritura lui Felix Baumgartner, o aventura de zeci de milioane de dolari

Saritura de la 39.000 de metri a lui Felix Baumgartner a necesitat un efort impresionant, dar si o investitie de milioane de dolari. Compania care a sponsorizat evenimentul nu a dezvaluit costurile acestuia, dar se estimeaza ca au fost investite  50 de milioane de dolari, acestea aducand beneficii de imagine in valoare de alte cateva milioane.

Saritura lui Felix Baumgartner, o aventura de zeci de milioane de dolari
| Hepta

Numai balonul de unica folosinta cu ajutorul caruia Felix Baumgartner s-a ridicat la 39.000 de metri altitudine a costat 250.000 de dolari. Potrivit The Telegraph, compania care a sponsorizat evenimentul ar fi platit 50 de milioane de dolari pentru a fi unic sponsor si pentru a detine in excusivitate drepturile de difuzare live a evenimentului.

Imaginile cu aterizarea in siguranta a austriacului au generat o expunere media in valoare de 10 milioane de lire in Marea Britanie si de 100 de milioane la nivel mondial.

Un jurnal inedit pentru povestile tale!... Imaginatia nu are limite. Vezi cum a reusit un designer sa transforme o garsoniera in "casa viitorului"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x