Antena Căutare

Sase OZN-uri au fost fotografiate in Marea Britanie

Sase obiecte zburatoare neidentificate au fost surprinse in Kent si Essex, doua regiuni din Marea Britanie, relateaza The Sun.

Acestea arata similar si au fost fotografiate intr-o zona in care au mai fost zarite si alte obiecte despre care se credea ca sunt navete ale extraterestrilor.

VEZI GALERIA DE IMAGINI MAI JOS!

Ernestas Griksas a fost primul care a observat doua discuri pe cer, in timp ce se uita pe fereastra. El a declarat ca este putin probabil ca acestea sa fi fost avioane, pentru ca locuinta lui nu se afla in apropierea niciunui aeroport. Cele doua obiecte neidentificate pareau sa zboare la viteze diferite.

Celelalte patru OZN-uri au fost sesizate in urma cu sapte zile, cand un vanzator de masini le-a observat in timp ce mergea la serviciu. Barbatul, in varsta de 21 de ani, a declarat ca era sa faca accident atunci cand a facut descoperirea.

A facut o fotografie cu telefonul mobil si a inceput sa se gandeasca la posibilitatea existentei extraterestrilor, in care nu credea pana acum.

Foto: The Sun

FOTO! Ferma de cannabis spectaculoasa, intr-o vila de lux... Wikipedia opreste activitatea din cauza pirateriei online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x