Antena Căutare

Sătenii au descoperit urmele unei creaturi înfricoșătoare! Descoperirea i-a făcut să creadă în poveștile copilăriei, cu ființe magice

Locuitorii unui sat au trăit clipe de coșmar după ce au dat peste ceea ce pare a fi scheletul unei creaturi înfricoșătoare! Imaginile sunt de-a dreptul terifiante!

Locuitorii unui sat au trăit clipe de coșmar după ce au dat peste ceea ce pare a fi scheletul unei creaturi înfricoșătoare! Imaginile sunt de-a dreptul terifiante!

Strania descoperire, ce a fost filmată de martori, s-a petrecut într-un sat din China. Era o zi oarecare atunci când localnicii au dat peste ceea ce pare a fi scheletul unui creaturi misterioase ce seamănă izbitor de mult cu un dragos.

Este știut faptul că, în China, dragonul are o semnificație deosebită pentru tradiția și cultura țării. Martorii au fost fotografiat descoperirea și imaginile au ajuns imediat pe internet, stârnind o adevărată controversă.

Unii sunt de părere că avem de-a face cu o farsă reușită, în timp ce alții cred cu convingere în faptul că avem de-a face cu un dragon adevărat.

Ea e prințesa arabă care încalcă orice regulă! Toți se îndrăgostesc de ea când o văd și îi află povestea!

Ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că se poate vedea clar craniul, doua brațe mici și un corp extrem de lung.

Sunt și zvonuri care spun că cineva ar fi adus special acel schelet (real sau fals) pentru a turna un film sau pentru alte scopuri similare.

Indiferent care ar fi adevărul, un lucru e clar: imaginile sunt virale pe internet și au făcut senzație peste tot în lume.

Doi olandezi au traversat Europa pentru a recupera o bicicletă furată. Ce au descoperit străinii când au ajuns la Bacău... Primul selfie din istorie: Păr dezordonat, privire pătrunzătoare și spirit boem. Cine este autorul primei fotografii por...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x