Antena Căutare

Sătenii au rămas uimiți când au văzut unicornul! Fotografiile fac senzație pe internet!

Un bărbat a reușit să provoace senzație pe internet după ce a postat fotografii cu ceea ce pare a fi un unicorn. Sătenii au fost uimiți când au văzut animlul.

Sătenii au rămas uimiți când au văzut unicornul! Fotografiile fac senzație pe internet! Galerie
Animalul a devenit cunoscut în toată lumea

Un bărbat a reușit să provoace senzație pe internet după ce a postat fotografii cu ceea ce pare a fi un unicorn. Sătenii au fost uimiți când au văzut animlul.

Un fermier din Brazilia este mândrul posesor al unui taur cu adevărat unic în lume, căci animalul s-a născut având un corn chiar în mijlocul frunții.

Un fotograf aflat în zonă nu a ratat șansa de a poza animalul și de a posta imaginile pe internet, pentru ca toată lumea să vadă minunea.

Ăsta e cel mai ciudat ANIMAL de pe PLANETĂ! Cum arată acesta te va ÎNSPĂIMÂNTA teribil!

Taurul a reușit să atragă imediat atenția celor din jur

Pe animal îl cheamă Diamond (Diamant) și a devenit deja cunoscut în întreaga lume. Numeroși internauți glumesc acum pe marginea acestui subiect.

Ineditul inorog are numeroși fani și toți locuitorii din satul respectiv vin să vadă miraculosul unicorn. Pentru unii, animalul este un semn de noroc.

Decorațiunile luminoase de Crăciun pot reduce viteza de internet din casa ta cu până la un sfert... VIDEO: O jurnalistă celebră din Republica Moldova a fost cerută în căsătorie la serviciu, în aplauzele colegilor de plat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x