Antena Căutare

Satul CONDAMNAT să se otrăvească zilnic! Generații întregi suferă de aceeași BOALĂ!

Există un sat unde locuitorii se otrăvesc zilnic fără să își dea seama de acest lucru. Toți sunt bolnavi, dar abia recent au descoperit adevărata cauză.

Există un sat unde locuitorii se otrăvesc zilnic fără să își dea seama de acest lucru. Toți sunt bolnavi, dar abia recent au descoperit adevărata cauză.

Aici, sătenii vorbesc despre o mină de fluor ce a fost închisă în urmă cu 40 de ani. Pe aceste locuri s-a format un lac artificial extrem de poluat. Lipsa de alte surse de apă îi determină pe locuitorii din acest sat din Tailanda să consume apa poluată, fără a se gândi la riscuri.

După trei generații, simptomele otrăvirii se văd cât se poate de clar. Copiii prezintă diferite boli ale creierului sau sunt surdo-muți, iar adulții au mari probleme cu glanda tiroidă.

Împăcați cu soarta, acești locuitori continuă să bea din apa poluată a lacului, fără ca niciunei autorități să îi pese de consecințe. Astfel sunt condamnate la o viață de chin generații întregi, fiindcă nimeni nu a luat nicio măsură pentru a opri acest dezastru.

„Se trezesc la viață și ne vor lovi”! OMENIREA este amenințată de un fenomen ce nu poate fi OPRIT!... „Când v-ați spălat ultima oară pe dinți?” Răspunsurile românilor sunt SCANDALOASE! Uite ce legătură este între pasta de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x