Antena Căutare

S-au căsătorit pentru a doua oară, după 12 ani de mariaj! Motivul este sfâșietor! „Mi-a cerut zilnic să fac asta” - Foto

Un soț și o soție, în vârstă de 71 de ani, respectiv 69 de ani, s-au căsătorit pentru a doua oară, după 12 ani de mariaj, dintr-un motiv incredibil.

Un soț și o soție, în vârstă de 71 de ani, respectiv 69 de ani, s-au căsătorit pentru a doua oară, după 12 ani de mariaj, dintr-un motiv incredibil.

Bărbatul, Bill Duncan, și soția lui, Anne, sunt împreună de 18 ani și căsătoriți de 12 ani, dar el a cerut-o din nou de soție.

Femeia a povestit că inițial, după ce soțul ei i-a cerut să se căsătorească din nou cu el, nu a crezut că vor ajunge să mai facă o nuntă.

Însă, spre surprinderea ei, bărbatul a fost perseverant și a tot întrebat-o când vor merge din nou la altar.

Prin urmare, și-au făcut cea de-a doua nuntă, sâmbătă, în grădina locuinței lor din Aberdeen, Scoția.

„Am fost la o nuntă împreună, iar el s-a întors spre mine și m-a întrebat când ne vom căsători. Am crezut că va uita că m-a întrebat asta, dar în următoarea zi, m-a întrebat din nou. M-a întrebat în fiecafre zi, iar, în cele din urmă, pe 17 august, am pășit către altar cu minunatul meu soț, la 12 ani de la prima noastră nuntă”, a povestit Anne Duncan.

S-au căsătorit pentru a doua oară, după 12 ani de mariaj! Motivul este sfâșietor! „Mi-a cerut zilnic să fac asta” - Foto

„Prietenii ne-au decorat frumos grădina și au adus un tort de nuntă, iar diica mea, Andrea, m-a convins să port o rochie de mireasă. Ne-am reînnoit jurămintele, alături de familie și prieteni”, a spus ea.

Anne și Bill s-au cunoscut în 2001, când el lucre ca entertainer și magician în Aberdeen. S-au căsătorit în 2007 și au împreună o fiică, Andrea. La trei ani după căsătorie, Anne a observat că soțul ei a început să se comporte diferit și să uite lucruri. Au primit o veste ce i-a șocat. Bill suferă de demență.

În ultimii nouă ani, Anne l-a îngrijit pe Bill, în timp ce el uită treptat amintiri prețioase. În prezent, bărbatul are și dificultăți de vorbire.

Cei doi soți încă se mai bucură de un hobby comun – dansul. Obișnuiesc să meargă lunar la un o discotecă pe care Anne o organizează pentru bolnavii de demență.

„Când dansăm, pare că dispar toate problemele. Dansul ne ajută să uităm despre demență. În astfel de momente simt că îl am din nou pe soțul meu în brațe”, a spus Enne Duncan.

De când s-a căsătorit din noul, weekendul trecut, Bill Duncan este în al nouălea cer. Crede că tocmai s-a căsătorit cu iubita lui, iar Anne se bucură că acesta este fericit.

Studiu: Cuplurile care se cunosc pe Tinder sunt mult mai stabile! Iată de ce... Porții ”tocmai bune pentru un copil”. Așa definesc deținuții hrana oferită în penitenciare. Poze șocante cu mâncare ofer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x