Antena Căutare

S-au căsătorit și după 19 zile, un accident de mașină i-a răpit femeii memoria! Soțul ei a decis atunci să facă a doua oară nunta, de dragul ei!

Justice și Jeremy Stamper s-au căsătorit pentru a doua oară, după ce femeia și-a pierdut memoria în urma unui accident de mașină.

Justice și Jeremy Stamper s-au căsătorit pentru a doua oară, după ce femeia și-a pierdut memoria în urma unui accident de mașină.

S-au cunoscut pe vremea când aveau 10 ani iar anul trecut, când aveau 20 și respectiv 21 de ani, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit.

Totuși, un eveniment tragic avea să le schimbe viața pentru totdeauna, chiar după 19 zile de la nuntă. Femeia era să își piardă viața într-un cumplit accident de mașină. A supraviețuit, dar și-a piedut memoria. Uitase tot ce făcuse în ultimele cinci săptămâni, inclusiv nunta.

Vaporul se scufunda, dar și-a lăsat soția să moară ca să-și salveze lui viața! Motivul îți va da fiori și îți va demonstra că te-ai înșelat!

Cei doi au demonstrat că iubirea și amintirile frumoase sunt mai presus decât orice

„Am fost devastat să aud asta, dar i-am zis imediat că pentru ea aș face-o din nou”

Așa că, după un an, în aceeași zi în care s-au căsătorit prima oară, cei doi și-au unit iar destinele. Iar nunta a fost la fel de frumoasă.

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

Bărbatul a spus atunci că și-a dorit ca iubita lui să nu piardă astfel nicio amintire cu ei. Cei doi au emoționat o lume întreagă după ce au oferit cel mai mare exemplu de iubire.

Chef de... horoscop? Mai bine, nu! „Berbecule, ești macho, tu treci direct la acțiune?”... Zodia pasiunii: Berbecii vor totul sau nimic! Horoscop DRAGOSTEI săptămâna 2-8 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x