Antena Căutare

S-au păstrat INTACTE până în ziua de azi! Nu ai să crezi cum arată prezervativele din 1920

Îți dai seama ce sunt obiectele din cutie? Nu ai să crezi când vei afla că niște preservative s-au păstrat atât de bine de aproape 94 de ani.

Îți dai seama ce sunt obiectele din cutie? Nu ai să crezi când vei afla că niște preservative s-au păstrat atât de bine de aproape 94 de ani.


Frederick Killian a fost cel care a fabricat în 1920 prezervativele din latex. Spre deosebire de cele din ziua de azi, acestea rezistau mai mult chiar dacă erau mai subțiri și nu aveau nici un miros.


Se pare că în acea vreme, prezervativele erau fabricate prin introducerea unei forme într-o baie de substanță cauciucată, apoi vulcanizată și trecută printr-un jet puternic de apă rece.


Acesta este și motivul pentru care prezervativele din imagine au rezistat intact, atât de mult timp și s-au bucurat într-adevăr de un real succes pe piață.

Rac, Balanță, Săgetător? Pentru tine, iubirea nu mai are secrete! Horoscopul amoros, în săptămâna 29 septembrie - 5 octo... De-acum, o să vă placă și baletul: Iată ce a făcut o dansatoare în timpul unui spectacol!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x