Antena Căutare

Scandal şi blesteme la poarta mănăstirii Prislop! Două măicuțe s-au luat la harță cu o credincioasă venită la mormântul lui Arsenie Boca

Situație incredibilă la mănăstirea Prislop din Hunedoara. Două măicuțe și-au pierdut cumpătul și s-au comportat ca la ușa cortului, și nu ca la poarta unei mănăstiri.

Situație incredibilă la mănăstirea Prislop din Hunedoara. Două măicuțe și-au pierdut cumpătul și s-au comportat ca la ușa cortului, și nu ca la poarta unei mănăstiri.

Într-un video, ajuns în posesia cotidianului Glasul Hunedoarei și postat pe site-ul publicației , se observă cum fețele monahale blesteamă o mamă și pe fiica ei, pe care le acuză că i-ar fi furat o brățară.

Vocea lui Arsenie Boca, singura înregistrare audio cu părintele a ieșit la iveală! (VIDEO)

Femeia, dar și maicuțele încep să se blesteme reciproc. Filmarea a fost trimisă de un tânăr, revoltat de atitudinea celor două fețe monahale. „Mi se pare revoltător ca două maici să blesteme în halul acesta. Orice ar fi făcut femeia aceea sau fetița, care se vede cum plânge, speriată de atitudinea măicuțelor. S-au năpustit asupra lor, efectiv, le-au căutat în plase, ca niște polițiști, și au blestemat . E incredibil! Asta nu e atitudine de fețe monahale”, a declarat Călin Cristi pentru Glasul Hunedoarei.

În urma publicării materialului video, măicuțele au fost chemate să dea explicații

Potrivit reprezentanților Episcopiei Devei și Hunedoarei, care au văzut imaginile cu pricina, cele două măicuțe sunt de la schitul Alun. Aceștia spun că faptele fețelor monahale sunt regretabile și că vor fi chemate să dea explicații pentru atitudinea lor. „Nu am cuvinte... Ce pot să spun? Am văzut imaginile, și atitudinea celor două măicuțe este regretabilă. O să le chemăm să dea explicații pentru comportamentul lor și le vom pune în vedere ca, pe viitor, să nu mai aibă o astfel de atitudine, în caz contrar se poate merge și la sancțiuni mai drastice. Nu se poate că o față monahală să blesteme, dar au avut circumstanțe atenuante, au fost provocate”, a spus preotul Gabriel Miricescu, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Devei și Hunedoarei.

Sursa: glasul-hd.ro

Lor li se aprind călcâiele o dată si bine! Top 5 cele mai fidele zodii!... Miri turci, apreciați de o lume întreagă! Au împărţit, la propria nuntă, hrană pentru 4000 de suflete refugiate din Siri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x