Scandal uriaș, chiar la mormântul lui Arsenie Boca! Ce s-a întâmplat

 

Scandal uriaș iscat la mormântul lui Arsenie Boca, părintele Ardealului cunoscut pentru minunile pe care le-a înfăptuit și pentru numeroasele pilde oferite românilor. Autoritățile s-au deplasat imediat la fața locului pentru a vedea ce se întâmplă!

Imaginile nu mai au nevoie de niciun fel de comentariu. Totul s-a întâmplat la Prislop, acolo unde se află mormântul lui Arsenie Boca. Deţinătorul licenţei mărcii în România a chemat Poliţia la Prislop, ca să îi controleze pe vânzătorii de obiecte de cult.

În cele din urmă, Daniel Gheorghe, românul care susţine că deţine drepturile pe marca "Arsenie Boca" în România, a fost lăsat să intre în Mănăstirea Prislop. Acolo, s-a întâlnit cu poliţiştii veniţi să-i controleze pe comercianţi. Agenţii l-ar fi închis într-un birou, acuză bărbatul, care a şi sunat la 112.

 

Comercianţii de la Prislop se apără şi spun că obiectele vândute de ei nu conţin însemnele mărcii înregistrate.

După verificările din ultimele zile, poliţiştii au confiscat peste 100 de icoane cu Sfântul Ardealului. Au deschis şi trei dosare penale pentru folosirea ilegală a mărcii protejate. Totul, spre dezamăgirea pelerinilor veniţi la Mănăstire, care nu au mai avut de unde să cumpere suveniruri cu chipul părintelui.

Reprezentanţii Episcopiei spun că vor contesta în mod legal acţiunile bărbatului.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE