Scandal uriaș în învățământul din SUA! Profesoara a fost arestată pe loc! Cum arată Corine şi cu ce se ocupa când nu predă!

Corine Audiat, cunoscută printre prieteni drept Cory, este o profesoară de psihologie din Washington

Corine Audiat, cunoscută printre prieteni drept Cory, este o profesoară de psihologie din Washington a cărei reputație a fost distrusă din cauza unui scandal uriaș!

Tânăra de o frumusețe răpitoare a profitat de statutul său de la Washington High School şi a avut relaţii interzise cu elevii ei. Profesoara a fost acuzată că a făcut dragoste cu un minor.

Corine a fost arestată în capitala SUA, Washington, chiar de Ziua Recunoştinţei, iar apoi a fost plasată în concediu fără plată pe termen nelimintat, dar mai mult ca sigur nu va mai putea lucra în acea şcoală din nou.

La 32 de ani, „doamna profesoară” practică fitness-ul de performanță, iar elevii erau fascinați ori de câte ori o vedeau la catedră.

Sursă: scallywagandvagabond.com

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri