Antena Căutare

Scandal uriaș în învățământul din SUA! Profesoara a fost arestată pe loc! Cum arată Corine şi cu ce se ocupa când nu predă!

Corine Audiat, cunoscută printre prieteni drept Cory, este o profesoară de psihologie din Washington

Corine Audiat, cunoscută printre prieteni drept Cory, este o profesoară de psihologie din Washington a cărei reputație a fost distrusă din cauza unui scandal uriaș!

Tânăra de o frumusețe răpitoare a profitat de statutul său de la Washington High School şi a avut relaţii interzise cu elevii ei. Profesoara a fost acuzată că a făcut dragoste cu un minor.

Corine a fost arestată în capitala SUA, Washington, chiar de Ziua Recunoştinţei, iar apoi a fost plasată în concediu fără plată pe termen nelimintat, dar mai mult ca sigur nu va mai putea lucra în acea şcoală din nou.

La 32 de ani, „doamna profesoară” practică fitness-ul de performanță, iar elevii erau fascinați ori de câte ori o vedeau la catedră.

Sursă: scallywagandvagabond.com

Nu te pui cu ele! Sunt mereu nervoase şi acţionează din impuls! Acestre TREI ZODII aplică mereu „legea pumnului”... Vinul preferat al lui Nicolae Ceauşescu face senzaţie în China şi în America! De ce dictatorul prefera băutura fără pic ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x