Antena Căutare

SCANDALOS! Te epilezi, esti imoral: In secolul 21, un site ortodox sustine ideea ca epilarea este un pacat

Epilarea este un pacat conform unui site ortodox, care indeamna tinerii crestini sa nu isi indeparteze parul de pe trup. Motivul ar fi importanta prea mare acordata trupului si faptul ca pacatosul accentueaza prea mult cercul vicios al indecentei.

Pe site-ul ortodoxiatinerilor.ro, procesul de epilare este considerat un pacat! Iar asta pentru ca odata indepartat parul nedorit de pe corp, persoanele, in special femeile, au tendinta de a purta haine indecente. Asta spune autorul articolului care a starnit numeroase controverse.

Potrivit materialului cu pricina, doamnele nu ar trebui sa se epileze in niciuna dintre zonele corpului.

"Astazi femeile se confrunta cu o problema pe care mamele si bunicile lor nu o aveau: epilarea parului de pe picioare, de pe maini, de sub brat sau din zonele pubiene (...) De ce se epileaza fetele astazi? Pentru ca poarta fuste si pantaloni scurti, bluze si maiouri decoltate care expun foarte multe parti ale trupului. Daca ar purta fuste peste genunchi si bluze mai largi cu manecile peste cot atunci complexele parului in exces afisat in public ar disparea. Epilarea intra in sfera pacatelor din cauza importantei excesive acordata trupului, accentuand si mai mult cercul acest vicios al indecentei in care traim cu totii", se explica in material.

Considerati corecte opinia si argumentele autorului?

Printul Charles, speriat de un vultur plesuv... Probleme cu manevrele de parcare? S-a inventat masina care isi intoarce toate rotile la 90 de grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x