Antena Căutare

Scârbos! Ce își pun femeile pe păr, ca să arate bine! Tot mai multe tinere încearcă trucul

Un nou tratament pentru păr dă naştere unui val de controverse pe Internet! Ca de obicei, totul a pornit de la vloggeriţele dornice de afirmare, care nu mai ştiu ce să mai inventeze ca să fie băgate în seamă!

Un nou tratament pentru păr dă naştere unui val de controverse pe Internet! Ca de obicei, totul a pornit de la vloggeriţele dornice de afirmare, care nu mai ştiu ce să mai inventeze ca să fie băgate în seamă!

De această dată, tinerele recomandă clădirea părului cu şampanie. Spre marea disperare a hair-styliştilor, care spun că alcoolul nu face decât să distrugă firul de păr.

Cu o şampanie din comerţ, oricine poate obţine un păr strălucitor. Este sfatul unor bloggeriţe de beauty care au încercat controversata metodă de înfrumuseţare. Cu ajutorul unui bol sau cu un pulverizator, băutura este aplicată direct pe păr. Fără să fie clătită, podoaba capilară este apoi uscată cu un feon. În urma tratamentului, coafura ar trebui să arate ca ieşită din mâinile hairstyliştilor. Doar că mirosul, probabil, este unul destul de scârbos.

Părerile internauţilor, însă, sunt împărţite. În timp ce unii sunt de părere că şampania lasă părul lipicios, alţii spun că noul truc este o adevărată risipă de şampanie şi de bani. Nici hairstyliştii nu sunt prea încântaţi de noul tratament în vogă şi susţin că alcoolul din şampanie usucă părul foarte repede.

Nu este prima oară când o băutură alcoolică este folosită pentru înfrumuseţarea podoabei capilare. În trecut, la modă era combinarea şamponului cu bere pentru a conferi părului volum.

Gelozia i-a luat mințile! Și-a spionat și urmărit iubita, iar descoperirea pe care a făcut-o l-a lăsat cu gura căscată... Oamenii au mers la un local să bea o bere, dar au trăit ceva PARANORMAL! Ce a apărut lângă ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x